Lichtgewicht tweepaardsvrachtauto: ‘Onmogelijk?’

Primero: ’Uniek, Onderscheidend en van Nederlandse bodem!’. Lees hierover meer in onze blog.

Primero, uniek in haar soort!

P

rimero, het nieuwe merk binnen de paardentransport. Een tweepaardsvrachtauto waar u twee paarden mee kunt tranporteren! Primero speelt in op de problematiek dat zich al jarenlang afspeelt binnen de paardentransport. Want: ‘ Hoe kun je legaal twee paarden vervoeren zonder het gewichtslimiet te overschrijden? Veilig en verzekerd transport? En dan ook nog met een standaard rijbewijs?’. Primero biedt hét antwoord. Uniek in zijn soort. Niet alleen de tweepaardsvrachtauto an sich is uniek. Het paard staat centraal bij iedere ontwikkeling van Primero. Dit vindt je terug in haar design en de kwaliteiten én specificaties van de tweepaardsvrachtauto!

Veilig en verzekerd transport

Onderscheidend vermogen

Primero’s tweepaardsvrachtauto heeft haar intrede gedaan als lichtgewicht paarden transportmiddel. Het gebruik van lichtgewicht composiet biedt ongekende positieve bijkomstigheden. Zo kunnen er twee volwassen paarden vervoerd worden en zal het maximale gewichtslimiet, inclusief bestuurder, niet worden overschreden. De veiligheid van zowel paard als bestuurder wordt vergroot. Buiten dat hoeft de bestuurder enkel in het bezit te zijn van een standaard rijbewijs. Ofwel, Primero biedt ultiem rijcomfort, veiligheid en gemak. Het paard, onze muze. Dé inspiratie voor de onderscheidende Primero tweepaardsvrachtauto!

Primero, innovatie en technologie op Nederlandse bodem
Passie, technologie en innovatie ontmoeten elkaar in de ontwikkeling van de Primero tweepaardsvrachtauto. Op dit moment hét geschikte transportmiddel voor twee paarden. Een tweepaardvrachtsauto. Lichtgewicht, Verzekerd, Veilig, Standaard Rijbewijs. Klinkt bijna onmogelijk. Toch hebben de ontwerpers en bouwers van Primero Composites dit weten te realiseren. En dat van Nederlandse bodem!

Recent Posts
Videnzo Horse