Unieke samenwerking…

Gestart in april 2015, met enkel een uniek concept. Echter wel een exceptionele toevoeging binnen de huidige markt. Primero’s tweepaardsvrachtauto was niet realiseerbaar zonder de gedrevenheid, toewijding en passie van het team van Primero Composites.

D

e productiehal heeft in 2015 een transformatie doorgemaakt. Wat begon als een kaal en leeg pand, is uitgegroeid tot een ruimte gevormd rondom composiet technologie. Sfeer wordt niet alleen gevormd door wat er visueel aan een ruimte wordt toegevoegd of veranderd. Deze ruimte wordt gevuld met enthousiasme voor het product. Dat maakt deze ruimte bijzonder! Bezoekers noemen het ook wel een bepaalde energie: ‘Het enthousiasme, de gedrevenheid en passie voel je zodra je de ruimte binnenkomt’. Oog voor detail. Iedere afwerking overwogen. Een kwalitatief hoogstaand product kan alleen op deze wijze worden vervaardigd. ‘Urenlang schuren, bijstellen en controleren!’. Maar alles met dezelfde sterke missie: ‘Het realiseren van een veilige lichtgewicht tweepaardsvrachtauto’.

Unieke samenwerking, unieke gedrevenheid, realiseert zich in een in uniek product; Primero’s tweepaardsvrachtauto

Niet alleen een enthousiaste en gedreven werkwijze heeft positieve uitwerking op de verloop van de productie. Het team van Primero Composites bestaat uit werknemers met ieder een passie voor technologie. Een jong en ervaren team dat dezelfde humor deelt, maar nog belangrijker; de kennis van composiet technologie. Ze delen de kennis met anderen en hebben het geduld om de kennis over te dragen. De juiste basis voor een ‘hightech ontwikkel- & kennisbedrijf van composietmateriaal’.

Recent Posts
horsetruck-back_600x330